A nőgyógyászati betegségek kialakulásában több ok játszhat szerepet.

Általános érvényű, hogy a szervezet egyensúlyi állapotának megváltozása betegség kialakulásához vezethet.

Az egyensúly testi és lelki szinten egyaránt fontos. Ha testi fájdalmunk van, akkor lelkileg is rosszul érezzük magunkat. Ha lelki problémánk van, akkor előbb utóbb testi tünetekben nyilvánul meg, ezeket nevezzük pszichoszomatikus betegségeknek. A nőgyógyászati betegségek hátterében valamilyen szinten a nőiességgel kapcsolatos lelki okok állnak.

Íme néhány nőgyógyászati megbetegedés, melyet a parajdi fürdősó kitűnően gyógyít:

·      Akut méh-, petefészek- és petevezeték-gyulladás

·      Frigiditás (és férfiaknál impotencia)

.      Gombás fertőzések

Fájdalom enyhítésére: helyi kezelésre, nedves borogatásként 0,5 kg parajdi sót kb. 1 liter vízben oldjon fel. Kisebb mennyiségek készítésénél tartsa be az 1:2 keverési arányt. Ebbe a tömény oldatba mártott kendővel borogassa a fájós testrészt, és helyezzen rá még egy száraz törülközőt is.

Nőgyógyászati megbetegedések esetén is sikerrel alkalmazható a fürdőkúra.

A só felhasználása többféle módon történhet. A maximális hatékonyság eléréséhez a 1,5 kg-os kiszerelésű fürdősót 40-50 liter vízben feloldva bárki kiváló koncentrátumú gyógyvizet készíthet (természetesen ennél hígabb sóoldat is jótékony hatással van a szervezetre). A fürdővíz hőmérséklete 36-38 fokos legyen, egy-egy fürdés időtartama 30 perc. A terápiát kúraszerűen, 18-20 napon át, naponta egy alkalommal folytassa. A kúrát érdemes 1-2 hónap múlva megismételni. Mivel a tömény sós vízben mindenféle mikroorganizmus elpusztul, a víz felmelegítve akár többször is használható fürdésre!

Menstruációs fájdalmak enyhítése valamint méhgyulladás enyhítésre, alkalmazza a sópárnát!

Kezelje a problémát belsőleg is!

A parajdi sós ivókúra salaktalanító, méregtelenítő hatású. A sóoldatos ivókúra képes “kimosni” a szervezetünkből a nehézfémeket, a káros és a méreganyagokat. A felszakított salakanyagok okozhatnak egy kezdeti rosszabbodást, viszont gyorsabb utána a gyógyulás. A parajdi sós ivókúra gomba-, csíra- és vírusölő hatású (pl. herpesz, hüvelygomba). A megfelelően tartott sóoldatos ivókúra a szervezet öngyógyító erőit aktivizálja bőrbetegségek, anyagcserezavarok, emésztési problémák, vese gyulladása és hólyag megbetegedéseknél.

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH