Himalája sólámpa
Színváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaSzínváltós USB-s sólámpaHimalája sólámpaHimalája sólámpa

A Himalája sólámpa, színváltós USB-s lámpa

Otthonunk, munkahelyünk levegőjét egy természetes “ionizátor” segítségével egészségesebbé tehetjük.

Cikkszám: BS02 Kategória: Címke:

Termékleírás

Otthonunk, munkahelyünk levegőjét egy természetes “ionizátor” segítségével egészségesebbé tehetjük. Tudományos vizsgálatok bebizonyították, hogy a sólámpa és a sótégla biofizikai tulajdonságai pozitívan hatnak az emberi közérzetre. Tesztek bizonyítják, hogy a hiperaktív gyerekek koncentrációs és alvási zavarai rövid idő alatt csökkennek, illetve megszűnnek.

Mekkora sókristályra van szükség az optimális hatás eléréséhez?

10nm szobánál minimum 6kg-os sókristályra

20nm szobában minimum 12kg-os sókristályra

Ez természetesen lehet több darab kisebb lámpa, sótégla vagy mécses is.

Lehetőleg ne tegyük nedves helyiségbe a sólámpát. Ha a lámpa mégis nedves lenne, helyezzük üzembe több órára azért, hogy a felesleges nedvességtől megszabaduljon. Az esetleges kikristályozódás a felszínen könnyen eltávolítható. A lámpák 220 V hálózati feszültséggel működtethetők, csak a hozzájuk adott CC jellel ellátott elektromos vezetékkel használhatók. Izzócsere csak a hálózati csatlakozás megszüntetése után végezhető el.

További információk

Szín

kék, zöld, sárga, piros, lila, fehér

START TYPING AND PRESS ENTER TO SEARCH